MERCH

Vi er et trykkeri som gjør alt av trykk her hos oss i våre egne lokaler som ligger i Larvik. Vi bruker silketrykksmaskiner, som gir et mye bedre resultat enn for eksempel det folie gjør som veldig mange andre velger å bruke. Vi har trykket klær for blant annet podcaster, artister, band, festivaler, studioer og forskjellig bedrifter rundt om i landet.


Hvis dere mangler logo eller design, eller vil gjøre endringer på en dere allerede har, er dette også en tjeneste vi tilbyr og kan hjelpe dere med. Vi har en tatovør og kunstner med på laget, så her er dere i trygge hender.

Vi tar gjerne et helt uforpliktende møte med dere, hvor vi evt kan gå gjennom forskjellige vareprøver så dere kan få sett og ikke minst kjent på våre produkter, og eventuelle andre spørsmål dere måtte ha.

Det er veldig viktig for oss at våre kunder er med på hele prosessen fra start til slutt, og at man har god dialog, sånn at sluttproduktet blir det absolutt beste og at dere får et produkt akkurat som dere ønsker!

Send oss en mail på laterhater@issoland.no hvis dere har noen spørsmål.

Vi har flere valg når det kommer til tekstiler og farger, og prisene avhenger litt etter det og endelig design. Vi kan gi dere prisoverslag via mail hvis det er ønskelig.

 

Her er noe av det vi har gjort tidligere for forskjellige kunder